lauantai 18. huhtikuuta 2015

Tämän lauantain kierros


Anni-Pauliina on flunssa ja oli eilen pois koulusta, kököteltiin koko päivä kotona enkä tehny muuta kun vähän siivoilin ja pyykkäilin niin tänä aamuna oli jo polttava tarve päästä ihmisten ilmoille :) Lapsonen ei jaksanut, joten menin yksin......Centtilästä löysin Paulille tällasen lasipupusen, kana sillä jo onkin, nää on kiva täyttää karkilla. Ihan "tiimaritavaraahan" nää on mutta minusta on ihania kun ovat lasisia, muovisia en ostaisi kirveelläkään, enkä Tiimarista uusia lasisiakaan, kirpputorit on SE juttu, euron pupuli :)

Likan päärynäsato kasvoi puhtaan keltaisella päärynällä (1,50€) sellaista ei vielä ollutkaan ja sitten raivostuttavaa vääntöä itseni kanssa, kun siellä seisoo myös oranssi päärynä, sellaistakaan ei vielä ole mutta kun kupeessa on 5 euron lappu ja periaate on ettei yli kolmen euron saa maksaa niin en ota, en ota, en ota ja sillä selvä. Joku tolkku pitää olla, kun nää ei ole edes mitään käyttötavaraa, ihan vaan pölynkerääjiä.


Sitten vihdoin ja viimein löytyi "toisenlainen" Cola-lasi, näitä liikkuu täällä Kouvolan seudulla tosi vähän, noita värillisiä uudempia sarjoja on pilvin pimein mutta jotain tällaista vanhempaa, pintaan painettua kuvaa ei vaan näy. Ei tämäkään varmaan mikään vanha ole mutta kuitenkin värillisistä poikkeava, 2€:n lasi. Kiva "uutuus" meidän kokoelmaan.


Kuusaan kirpparilta nappasin tän vanhan kermapullon eurolla, toinen on jo kotona . En tiedä onko mulla joku sairaus vai vaan muuta vikaa, vikaa päässä kun tykkään näissä lasi-jutuissa, että niitä on pareittain:)

Muutenkin oli kiva kierros tänään, koska näin Centtilässä serkkuni, miehineen sekä hyvän ystäväni ja entisen työkaverini miehineen, siksi siellä vierähtikin tunti.
Tästähän voimme päätellä, että kirpputorille mennään myös tapaamaan sukulaisa ja kavereita, ei pelkästään tekemään löytöjä
Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti