sunnuntai 26. huhtikuuta 2015


Puolen päivän kieppeillä kirppiskierrokselle.
Sain Mikan mukaan maksumieheksi :) Centtilä-Ruukinportti-Kuusaan kirppis eli normi viikonloppukierros.
Tää vaan on niin tätä. Kun aloin kerätä näitä lupasin perheelleni että VAIN mustavalkoisia. Kattokaa nyt tota naamaa, Centtilän hyllyllä huusi hän. En päässy ohitte kun huusi niin kovaa: "myö halutaan kotiin" Mie oon vielä niin lyhyt että tuijotti hyllyltä suoraan mun silmiin.
Ei hitto, hei, ei nää oikeesti puhu.
No, nyt niillä on oma Ku Klux Klani- luola uudessa hyllyssä kamujen kanssa. 2€ pariskunta kustansi.Centtilä tänään aivan mielettömän täynnä ihmisiä, ei meinattu saada edes autoa parkkiin. Sadepäivä näillä kulmilla ja se näkyy heti kirppareilla, ei muuta tekemistä sunnuntaina eikä ulkonakaan voi sateella mitään hommailla.
Centtilä on Kouvolan uusin kirppari, avattu maaliskuun alussa entisen autoliikkeen tiloihin eli tilaa piisaa ja valoa, yli 200 pöytää ja kahvila missä voi nautiskella kermakahvit berliininmunkkien kera pyörivissä nojatuoleissa istuskellen, mitä muuta enää voi kirpparilta toivoa? EI MITÄÄN !!!
Olenkin hehkuttanut, että on 100 km säteellä paras kirppari ja kauppa käy hyvin, ystis teki just yli tonnin tilin kolmelta viikolta. EI turha, ei turha.


Centtilästä myös, 3,90€ toi suurin näistä.
Samaa sarjaa kuin tuo äskettäin löytynyt pari. 
Englantilaisia. 
Lasista vaan pystyn lukemaan että on nuorempi kuin nuo pienet.                         
Ja vihdoin ja viimein löytyi tämä mustarenkainen lasi (0,70€) on näköjään harvinaisin näillä kulmin. Nyt on tämäkin sarja täysi. Lontoon Olympilaisia varten suunniteltu sarja 2012.
Silikonirenkaat. Laseja on kuitenkin kuusi, yksi rengas on valkoinen, varmaan sillä joku merkityskin on, ei ole vaan mulle vielä auennut mikä :)


Viimeisin vaan ei vähäisin löytö tänään Ruukinportista.
Anni-Pauliinan Kehrä-sarjaan pari jälkiruokakulhoa lisää, nyt niitä on 12.
Euron kappale mikä on ihan kiva hinta, ellei paras.
Vähänkö hymyilyttää :) :)

Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti