lauantai 9. toukokuuta 2015

"Äitienpäiväkierros" ja viime viikko

Koko perheen voimin lähdettiin aamulla kymmenen aikaan "äitienpäiväkierrokselle" siis kirpputorikierrokselle, joka oli mulle äitienpäivälahja :) huomenna tuskin kirppareille mennään.
Kuusaan Rantakulmalla oli monen talon yhteinen pihakirppis, älyttömän kylmä tuuli verotti varmaan kävijöitä eikä mekään löydetty sieltä mitään mutta kiva kun pihakirppikset alkavat taas.
Sitten pörähytettiin Kouvolan vanhalle torille, jossa myös ovat alkaneet jokakesäiset ulkokirpparit. Sieltä löysin erikoisen pullon tonne nostalgia osuuteen.
Lopuksi poikettiin Ekomaalla, joka oli poikkeuksellisesti auki tänään lauantaina koska siellä oli avointen ovien päivä.
Karhulan lasin pieni pullo. Tietääkö kukaan mitä tässä on ollut ????
Toisessa kuvassa on se vanha kermapullo vertailun vuoksi. Kermapullo on siis 200 ml ja tämä uusi on vain 100 ml. Suuaukko on täysin samankokoinen ja samanlainen. Eurolla otin.

Lisäys 10.1.2016 Pienemmän pullon arvoitus on selvinnyt: se on myös kermapullo
1 desin kermapullo, ei sen kummempaa :)


Ulkotorilta myös tämä, Anni-Pauliina osti mulle äitienpäivälahjaksi.
Arabian pieni seinälautanen, Anita Rantanen-Sieversin Talvitunnelmia vuodenaikasarjaan, ainoa mikä multa puuttui, ei puutu enää, nyt on sarja täysi. Kiitos tyttäreni ♥♥♥
10 € tuli maksamaan eli LÖYTÖ. Näiden normihinnat 20€:n paikkeillaTämän viikon toinen "löytö" keskiviikkona Pelastusarmeijan kirpparilta Kouvolasta. Art deco Riihimäki, hyväkuntoinen ja ehjä kynttilänjalka, malli 5897.
Hinta 4€, voi että, tää on tyytyväinen.

Kynttilänjalkaa on valmistettu 30-luvun loppupuolelta ainakin 1950-luvulle asti.
Karhulalla oli samoilta ajoilta samannäköinen kynttilänjalka,mutta siinä on 3-haaraa.


Art deco (ransk. Art Déco) on I ja II maailmansodan välissä esiintynyt tyyli koristetaiteissa, josta se levisi vaikuttamaan arkkitehtuuriin, muotoiluun, muotiin ja kuvataiteisiin. Sana, jota ryhdyttiin käyttämään vasta 1960 -luvun lopulla, juontuu Ranskassa 1925 pidetystä taideteollisuusnäyttelystä Exposition Internationale des Arts Décoratifs et Industriels Modernes.

Tässähän näitä näkyy sitten, että kerättävää taas piisaa :)

(Kuva Googlen kuvahausta)


 Torstaina Kuusaan kirpparilta 2,5€:lla taas uudennäköiset Cola-lasit. Olivat kyllä jopa alkuperäispakkauksessa mutta se oli sen verran rähjääntynyt ettei kannattanut säilyttää. Pakkaus vuodelta 1997.


Samoin torstaina Ekomaasta nää ihan älyttömän hienot sohva-/pikkutyynynpäälliset.
Tajuttoman kauniit käsityöt. Kudottu villalangalla, kuka kumma luopuu tällaisista. Vaikka punatulkkuja onkin, ei nää minusta mitenkään talviset ole.
Hinta oli 2€/kpl mutta kassa sanoikin: anna vitonen :)
He asuvat nyt meidän sängyllä :) Ystis kävi kahvilla viime viikonloppuna ja toi taas tuliaiset.
♥♥♥ Hyvät ystävät on siunaus !!!

Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti