tiistai 4. elokuuta 2015

Sirotinpäivitys :)


Sirotin-kokoelma kasvaa ja kasvaa vaan :)

Kesän aikana on tullut yli kymmenen paria lisää ja ketäköhän saan kiittää siitä, Seijaa.

Kaikki löytämänsä on kyllä vielä kiikuttanut minulle mutta voi siinä käydä niinkin, että yks kaunis päivä ei niitä enää luovutakaan.
Ei vaan :)
Seija on enemmän lasi-ihmisiä, eikä lähe mukaan tällasiin sirotin-hömpötyksiin. Hän keräilee nimenomaan lasimaljakoita ja muuta taidelasia, sekä lasisia kermakko-sokerikkopareja. Iso ja kaunis kokoelma hänellä niitä onkin.Tässä halaajat, kummitukset ja Ku-klux-tyypit


 Kahdet erilaiset kissat, koirien kuonoissa on magneettit, lehmät ja pikkuruiset vasikat, norsut ja porot vai mitkä lie hirvet :)

Pariskunnat, pukit, ykskätiset hemmot ovat myös magneetilla kiinni toisissaan :) pienet enkelit ja munat.
Ja alunperinhän tarkoituksena oli kerätä ainoastaan mustavalkoisia pareja mutta siitä nyt on syystä tai toisesta vähän lipsuttu :)Sorsat ja sitten hauskat vaaleanpunaiset possut. Tällaiset oli kerran huutonetissa myynnissä otsikolla "rivot panevat possut"  Nythän on niin, että niinkuin kauneus myös rivous on katsojan silmissä, mie olen nähkääs käynyt aikoinani maatalousoppilaitoksen Anjalassa ja ollut emakon astuttamisessa mukana, niin en kyllä nää tossa juurikaan mitään rivoa :) myöhemmin elämässä tuli astutettua eläin jos toinenkin, kun pidin pieneläintilaa Anjalankoskella. Se siitä. Aika aikaa kutakin.
Sitten vielä kanalauma lautasella, suola- ja pippurisirotin ja edessä kyykistelevä pitelee hammastikkuja.


Näistä löytyi ensin nuo isot yläkuvan herrasmiehet ja sitten Seija löysi heille yksinäisen rouvan. Viime sunnuntaina löytyi Kuusaan kirpparilta sama rouva omankokoisensa miehen kanssa kahdella eurolla. 

Kaikkien ylläolevien hintahaarukka on 2-4€. Tässä Lomot vielä kertaalleen, Ladybirdit vasemmalla ja muut kukot ja kana oikealla.

Anne

1 kommentti:

  1. Hei! Mitä sirottimille tänään kuuluu? Terveisin aloitteleva keräilijä.

    VastaaPoista