perjantai 14. elokuuta 2015

Päivitystä pukkaa :)


Kaikenlaisia juttuja on taas tarttunut matkaan, edellisellä viikolla kiertelin itekseni mutta viime maanantaina sattui olemaan vapaapäivä sekä Seijalla, että minulla niin suoritettiin taas oikein maratonkierros,
9 kirpputoria peräkanaa
,  kyllä me aika hulluja ollaan, Centtilässä juotiin sentään kahvit ja syötiin paakelssit, että jaksettiin Kuusaalla vielä jatkaa :) Kuka tykkää mistäkin, me vaan ravataan kirppareilla, koska se on meistä kivaa. Seijalla on paraikaa Centtilässä oma myyntipöytä niin toi oli samalla niinkun hankintareissu. 


Tämä on aivan kamala, tarttui vaan matkaan kun maksoi 2€ Ruukinportissa. Koitan myydä sen joskus pois. Painava ja hienot värit mutta muuten en näistä tykkää. Ei ole kotimainen.


 Sitten jostain syystä ostin kaksi tällaista pientä tosi likaista maljakkoa, kävi vissiin niitä sääliksi :) on se kyllä kumma miten ihmiset viittii tuoda tai viedä (nää oli
Fidassa Kouvolassa) noin likaisia maljakoita. No mie joka tapauksessa pelastin ne, 
toinen maksoi 70 ja toinen 80 senttiä. 

Ja noin puhtaita ja nättejä niistä tuli.Sitten Seija kipaisi kahvilla ja näki ne.

Kohta tuli puhelu Centtilästä; "se likainen pikkumaljakko jonka ostit on Oberglasia ja täällä on iso samanlainen, otanko sulle?"
johon mie taas että OTA :)
tarra paikoillaan, hinta 7€, vähän ehkä kallis mutta komea  ja mulla on nyt vahvasti sellanen tunne, että tossa välissä on kyllä vielä ainakin yksi koko vai mitä ootte mieltä?

Löytö Centtilästä, Nanny Stillin Flindari -pullo. Hintalapussa luki vaan koristepullo 2€.
Aika hyvin :)


Lopossi ja rattaat. 
Seija arvas, että mie hullaannun kun toi tällasen mulle pari viikkoa sitten.


Ja nythän niitä sitten on jo muitakin. Seijan tuoma pieni tossa edessä, 
kamera on näköjään tarkentanut noihin isompiin, 
toinen Ruukinportista ja luulasinen Centtilästä ja hinnat 2,5 ja 3€.
Nämä ovat hammastikkutelineitä tai sormisuolakippoja tai mitä nyt kukakin haluaa niissä pitää, EI kotimaisia.


Täällähän näitä on lisää

Tässä juttu tosta luulasista

Ja se on muuten aasi, lopossi on hevonen :)Ihanat nallepurkit, toisen olen löytänyt jo vuosia sitten Karhulasta ja nyt löytyi sille pari. Näitä on näkynyt kyllä silloin tällöin mutta ilman tuota keltaista muovihattua. Hatun alla on normi purkinkansi ja hattu vain painetaan tiukasti kannen päälle. Näissä nyt voi säilyttää vaikka mitä, Paulin hyllyssä majailevat. 50 senttiä kipale.Lisää sirottimia.
Isompi Femmatorilta maanantaina, en tiedä, pakko oli ottaa, jotain tuttua lapsuudesta siinä on mutta ei meillä kyllä tollasta ollut, ehkä jonkun kaverin kotona oli, melkoisen vanha kuitenkin, outo hinta; 2,80€. Pienempi tänään Kouvolan Fidasta, jossa on "mylläkkäpäivät" tänään ja huomenna eli ihan kaikki puoleen hintaan. Löysin tän jo kolme viikkoa sitten mutta maksoi 7€, koska on kotimainen, Riihimäen lasin vanha sirotin. En raaskinut silloin tuhlata mutta nyt sain sen siis 3,5€:lla, hah, hyvät mylläkät :) :)

Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti