torstai 30. heinäkuuta 2015

Reilu viikko vierähti taas, kipaisin äitin ja siskon kanssa Prahassa :)
 sellanen äiti/tyttäret reissu :) 
Hieno kaupunki, ihania kirkkoja ja katedraaleja, kauheasti turisteja, kuuma (keskiviikkona +38) ja aivan uskomattomia kristalli-liikkeitä, ei riitä sanat kuvaamaan niitä tuhansia kauniita esineitä mitä kristallista on tehty.
BOHEMIA CRYSTAL

Mutta nyt ollaan kotona taas.Sain maanantaina Seijalta vinkin, että Tori.fissä on myynnissä tämä rosan värinen Riihimäen Art Deco -kynttilänjalka ja vielä Kuusankoskella. Tänään kävin hakemassa sen pois poikkee :) 16 € maksoin mukavalle rouvalle, joka vielä kertoi, että oli aiemmin viikolla nähnyt Vienon Kammarissa Kuusaalla erikoisen mustavalkoisen samanlaisen kynttelikön.
Kiinnostuin tietenkin ja ajoin heti Vienolle katsomaan ja siellähän se oli.


Tää on tosi kaunis, tuskin ollut koskaan tuotannossa, en ainakaan usko.
On varmaan taas niitä lasitehtaan työntekijöiden "ruokatuntitöitä" joihin olen aiemminkin törmännyt, esim. Haraldin sarvien kanssa. Uniikkityö, korjatkaa jos olen väärässä, löytyykö kenenkään hyllystä samanlaista???
No, rikki on, täysin haljennut mutta liimattu kasaan ja kasassa pysyy. Pakko oli vaan ostaa, että saan taas kuvata tänne kummajaisen. Hintakaan ei todellakaan ollut este ostamiselle.
Maksoi viisikymmentä senttiä :) piti oiken kirjoittaa, kai hekin olivat huomanneet, että se oli rikki.
Voi itku, olisipa ollut ehjä.
Ja sitten täytyy heti tehdä lisäys: sain just tekstiviestin että, ainakin Astiaparatiisin sivuilla on kuva tällaisista samanlaisista, eli ei siis ehkä olekkaan uniikki tai siis sillä tavalla on, että toi "liukuvärjäys" on tietysti jokaisessa erilainen, mutta on näitä siis muillakin. Apua, nyt tuli paineita, on löydettävä jostain EHJÄ!!!

Astiaparatiisi
AstiaTaivasTässä nyt kaikki minun tämänhetkiset, lisää ostetaan kun löytyy ja hinta on sopiva, en rupea näitä antiikkiliikeiden hinnoilla ostelemaan, kirppishinnoilla vaan.Tänään kävin Kuusaan kirpparilla ja löysin tähän sarjaan (josta vieläkään en tiedä mitään) kahdella eurolla tuon pienimmäisen, kiva sarja nyt. 


 Seija taas asialla :) Kynttilänjalka ja jälkiruokakulho tähän Hermanovan sarjaan.
Euro ja 2€.


 Alkuviikosta löysin Centtilästä tämän vuoden keräilysarjaan kuuluvan sinisen Cola-lasin.
Anni-Pauliina tunnisti venäläisen tekstin, minä en :) 50 centtiä kustansi.
"Different language same great taste around the world"

Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti