tiistai 14. heinäkuuta 2015

Alkukesän aikana löydettyjä Cola-juttuja


 Viime sunnuntaina löytyi Kuusaan kirpparilta ensimmäinen lasi tämän vuoden Limited Edition Glass-sarjaan, aika nopeasti kirpputorille joutui lasiparka, koska on tämän viikon kylkiäinen, viime viikolla oli se harmaa.
Tänä vuonna aiheena on näemmä kielet:
"Different language same great taste around the world" ja tässä lukee nyt sitten kiinaksi Coca Cola. 50 centtiä kustansi hän.


 Kuusaan kirpparilta viime viikolla myös tämä parilla eurolla.
Minusta tämä nyt ei ole enää mikään juomalasi, vaan maljakko suorastaan,
tosi paksua lasia ja painava, vetoisuuskin reilu 1/2 litraa.


Piipahdettiin Seijan kanssa viime viikolla Kausalan (Iitin) kirjastossa katsomassa helsinkiläisen keräilijä-rouvan näyttelyä. Ihanaa, vanhaa kotimaista lasia hyllykaupalla, toisin vähemmän kun odotimme mutta kirjaston vitriineissä tila on rajallinen, tietenkin.

Kausalan kirpparia, ei tietenkään voinut ohittaa ja sieltä löytyi paritkin lasit :)
Nää on kyllä ihania nää siirtokuvalliset, niin vanhan hyvän ajan tunnelma. 2€/pari muistaakseni. Astianpesukoneeseen näitä ei kannata laittaa, kuluu aika äkkiä toi kuva pois.
Aiemmin keväällä löytyi näistä toi pienempi ja äskettäin tämä isompi eurolla, nyt en edes muista mistä sen otin, takana alareunassa lukee kuitenkin Carrols, onko sitä enää olemassakaan, eikö se ollu joku hampurilaisketju vai mikä?


Tää kummajainen on pankki niinkun näkyy. Meiän pesämuna on jo siellä :)

Kuva nyt ei oikein näytä kuinka iso se on, ehkä noin viiden litran vetoinen, eikä varmaan ole edes elintarvikemuovia mutta "aito Coca Cola tuote" luki hintalapussa. Pari viikkoa oli Centtilän hyllyllä kuulemma lymyillyt 20€:n hintalappu kupeessa, Seija jo kerran kysyi  haluanko sen mutta pidin kalliina, no sitten viime viikolla kun mentiin, hinta oli tippunut 12€:oon ja toi "aito" sai aikaan sen että otin mukaan. On tässä meillä täyttämistä.


 Kilpailevat limpskat :)
mie sanoin pienenä limpska en limsa, samoin sanoin sinanappi pii en sinappi, eli vaikeamman kautta olen menny jo pienenä ja ehkä jopa koko elämäni :) se siitä.
Sprite-lasipari, ostettu jo kauan sitten, euron pari.


Vasemmalla Fanta-lasit, 2€/pari ja oikealla viime viikolla löydetyt Pepsi-lasit, joista iso Kausalasta 50 centillä ja pieni Centtilästä eurolla. Hinnat ihan väärinpäin :)

Anne


1 kommentti:

  1. Taitaa olla hakuammuntaa, mutta mahtaisitko luopua noista siirtokuvallisista laseista kun menin miesystävältä sellaisen rikkomaan ja oli hänen lempilasinsa Olisi ollut ihana löytää jouluksi uusi... veerakok@hotmail.fi

    VastaaPoista