sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Syyskuun löydötHa haa, Stella Polaris -tuhkakuppitilanne tänäpäivänä on tämä.
Seija (taas) löysi Centtilästä 7 €:lla kirkkaan. 
Olen ajatellut, että alle kympillä ne täytyy löytyä silloin niistä voi iloita eniten.


 Viime maanantaina oli työkaverin nipparit, tällaisen satsin hänelle kasasin Ekomaasta.
Maljakko 2€, mukit euron yhteensä, skooli 1,5€ ja tooooosi kaunis joulutähtikimppu :) 
(no ei, mutta hätätilassa=punaisten ruusujen puutteessa menettelee) Kuusaan kirpparilta eurolla. 

 Tarina tämän lahjan takana on sellainen, että ajettiin yks päivä töiden jälkeen hänen kanssaan Ekomaahan katselemaan hänelle sohvaa, musta ja punainen ovat hänen lempivärejään. 
Astiaosastolla hän hipelöi tota maljakkoa ja sanoi: tähän kirkkaanpunaiset ruusut niin kyllä on kaunis.
No, sillä kertaa sopivaa sohvaa ei löytynyt ja vein hänet kotiin, kuljetaan töihin kimppakyydillä, koska hän asuu minun ja työpaikan välissä, nappaan hänet aina aamulla kyytiin. Kun hän hyppäsi autosta, pyöräytin heti ympäri ja ajoin takaisin Ekomaahan keräilemään noita mustia juttuja :) joulutähtikimppu oli löytynyt jo aiemmin sitten kävin vielä Robbarista ostamassa punaisen tarjottimen, jolle nuo kaikki kasasin ja Marianne -karkkipussin, jonka tyhjensin skooliin sitten sellofaani ja lahjanarut ympärille. 
Avot, ihan kivannäköinen asetelma vaikka ite sanonkin.
Ja hauskinta tässä kaikessa on se, että hän on 21v. nuori MIES :) joka on juuri muuttanut omaan kotiin. 

Hyvää nimipäivää MIKKO


 
 Pyörähdettiin Anni-Pauliinan kanssa Kotkassa ja Haminassa myös viime viikolla kun oli molemmilla vapaapäivä. Kirpparikierros piti tietty tehdä. Haminan MegaKirpparilta löytyi oranssi päärynä jota ei vielä ollutkaan, 3€.


 
 Karhulan Pennikirppikseltä löytyi 50 centillä toi korkein näistä Oberglasin pikkumaljakoista. Mun käsittääkseni näitä ei ole enää korkeampia, korjatkaa jos olen väärässä, eri värejä taitaa kyllä olla. Täytyy vissiin laittaa nää Oberit joku päivä kaikki saman otsikon alle, kun näitä nyt näköjään on päässy kertymään:)
Karhulassa on muuten hehtaarin alueella 4 kirpputoria ja yksi vanhan tavaran liike "Wanhan Ystävä" 


Uusimmalta Karhulan kirpparilta (jonka nimeä en edes muista) löytyi tähän sarjaan lisää värejä, punainen ja keltainen. Tosin nää on maalattua lasia, jota inhoan yli kaiken mutta nyt tein poikkeuksen ja ostin koska nää on hauskat:) euron/kpl.
Jos pohja on kirkas voi heti epäillä että lasi on maalattu. Sininen on todella sinistä lasia.


Seija on löytänyt mulle niin paljon tavaraa, että nyt pääsin antamaan jotain takaisinkin päin, kun löysin Centtilästä 4€:lla Kumelan maljakon, hänellä on näitä enemmänkin. Ihanat isänmaalliset värit ja painava on, nimeä en "hänelle" ole vielä löytänyt enkä tekijää mutta kyllä Seija pian ne selvittää :)


Tämä on sijoitus.
Pakko oli Kuusaan kirpparilta viime viikolla ottaa, kun hinta oli vain 24€.
Nanny Still, Stella Polaris, väri; neodymi.
Meillä alkaa syyslomaviikolla Seijan kanssa yhteinen neljän viikon kirppispöytäjakso Centtilässä.
Pistän tämän myyntiin ja nostan vähän kyllä hintaa, koska on synti myydä Nannyä näin halvalla, hinnat saiteilla 40-60€. Täysin ehjä ja hyväkuntoinen, ajattelin, että jos 35€ niin siltikin se on  hyvä löytö jollekin toiselle. Kirppiksellä pitää kuitenkin olla kirppishinnat.Anni-Pauliinalla on tajuttomasti uusia kahvimukeja, joista tässä yksi.
Hyvää korvapuustipäivän jatkoa!!!

Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti